22 de setembre 2008

Mal llamp et parteixi!:


Per denunciar les condicions en que es troba una de les últimes i més precioses cases modernistes de Malgrat el company “Malgratot” m’envia un muntatge. Aquest reflexa la seva última visió onírica, diu que sovint té revelacions i que per desgràcia es solen complir.

Aquesta vegada, si des de l’Ajuntament es parla amb sinceritat i es respecten les normatives i projectes pot ser que la salvem. Val a dir que ha estat una ferida que encara supura entre consistori i població, i que és gràcies a aquesta plataforma que podrem gaudir d’aquest edifici, i els més sensibles es podran plaure al contemplar-lo.

L’energia d’aquests joves (val a dir i és de remarcar que els seus membres sumen una mitjana d’edat realment molt baixa) els va empènyer a un seguit d’actes i accions per sensibilitzar tant a la població que mancava d’informació com al govern d’aleshores; totes elles: escrits al Síndic, festes al carrer, cartes a l’alcaldia, centenars d’instàncies entrades a l’ajuntament, estudis sobre les pintures (ara destruïdes), etc, semblaven no servir per res fins que finalment van arribar les eleccions i el cor dels polítics es va estovar. Van col·locar-hi una pancarta anunciant que es restauraria i van iniciar un seguit d’estudis dels quals encara ara no se’n sap res.

Amb tot això cal recordar que a cada ple es pregunta pel tema, i no va ser fins al d’agost d’aquest any que l’alcaldessa va dir que esperaven rebre els projectes aquest setembre, i que un cop sobre la taula contactaria amb la Plataforma Salvem Ca la Vídua Sala i en parlarien. Encara no han rebut cap citació, però tampoc ha acabat encara setembre; paciència (nosaltres, però la casa no en tindrà!).

Des d’aquí recolzem aquesta iniciativa popular i esperem que acabi millor que com ens ho pinta aquesta revelació de la imatge. Bon detall el dels coloms i la rata, però... Ui! si les finestres haurien d’estar tancades!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan va dir setembre, va dir de quin any? per altre part, és bo que siguin els elements els que facin l'enderroc, d'aquesta manera s'estalvien pagar una empresa que ho faci, d'això aquests que governen en diuen sostenibilitat activa encara que es tracti d'irresponsabilitat manifesta. Total per a ells només son quatre pedres patrimonials.

Anònim ha dit...

Sentinella, et veig molt confiat amb l'actual equip de govern. Jo no em fiaria tant, ja saps com les gasten

Anònim ha dit...

la jefa del poble no té cap pressa.
Ara no té unes eleccions per penjar una pancarta de 500 € per fer-se propaganda.

Anònim ha dit...

Sentinella, ets el millor!!!