15 de setembre 2008

Comença el concurs de blogs del Maresme:

Benvolguts,

Diari Maresme, per celebrar el seu segon aniversari, organitza el "I Premi Blocs del Maresme", on els lectors poden escollir el millors weblogs de la comarca dividits en quatre categories. Tothom que vulgui pot votar, ja que no cal estar registrat. Es podrà votar un sol cop, en totes les categories.

Quatre categories

Hi hauran quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi ha cinc finalistes escollits per membres d'aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.

Els finalistes

Els finalistes d'enguany es poden consultar, i votar, a través de l'enllaç http://diarimaresme.com/i-premi-blocs-del-maresme

Fins l'1 d'octubre

Es podrà votar en aquesta pàgina fins a l'1 d'octubre. Els resultats seran secrets i els noms dels guanyadors es faran públics el dia de l'entrega de premis.

Dissabte 11 d'octubre

Dissabte 11 d'octubre, a les 18.30 hores, es celebrarà l'acte de celebració del segon aniversari a l'auditori de Can Comas, a Pineda de Mar. Durant el mateix acte, es faran públics els noms dels guanyadors i s'entregaran els premis. Intervindràn, entre d'altres, l'alcalde de la població, Xavier Amor; el president de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort; els editors del sentmanari Cafèambllet, Marta Silbina i Albano Dante.

Esteu tos convidats a l'acte on, després, hi haurà un piscolabis.

Salutacions cordials,

--
Albert Lladó
Direcció

1 comentari:

Anònim ha dit...

aixi els blogs anònims, amb el lliurament de premis, deixarà de ser anònim