31 de juliol 2008

Entre el bec i la paret:

Uns éssers nouvinguts, verds i voladors han aparegut a Malgrat fa uns anys i sembla que s'hi han establert força còmodament. Què s'hauria de fer? Hi ha qui creu que s'han d'exterminar, qui creu que han de conviure com altres, etc. La meva opinió: estudiar la seva repercussió en el nostre medi, després, actuar en conseqüència.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si et refereixes a les cotorretes, a mi m´agradan hi son molt boniques hi tot que tinc una figuera que desde que hi son no em pogut menjar més figues, perque van més depresa que jo, prefereixo que es quedin.

Anònim ha dit...

Queda clar que es tracta d'una plaga. Una espècie invasora, i tal i com el Sentinella diu, s'haurà de valorar com repercuteixen. I si afecten negativament sóc partidari de l'extermini, així com de les tortugues de florida o el musclo zebra.
Així de clar

Anònim ha dit...

També podríem considerar com a espècie intrusiva o plaga amb greus i negatives repercussions sobre la biodiversitat autòctona a tots els votants del PPC-PSOE i com a tals demanar-ne el seu extermini per aconseguir la salvaguarda mediambiental del territori. Malgrat en sortiria plenament beneficiat.

Anònim ha dit...

Mira, per demanar que no quedi!

Anònim ha dit...

Aquests comentaris tenen un caire feixista.

Anònim ha dit...

si si tot exterminat, i qui son els que han portat aqui aquets animalets ? la única plaga invasora que hi ha es el ser huma, aquesta si es una especie invasora ho destrueix tot alla on va.