08 de novembre 2010

Reforma del casc antic:

Ja prenen forma les obres del casc antic.
Quines opinions us desperten?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Un nyap colossal del que el pas del temps certificarà com una despesa inútil només a l'abast dels insensats manaires que tenim.
S'hi han cagat!!!!!!!

Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT. De tot el realitzat el que em té el cor robat és la reforma de la font dels collons. És indescriptible, s'ha de veure en persona per comprendre el nivell assolit pels reformistes de sempre d'aquest poble.

Anònim ha dit...

segons l'Alcaldessa, dixit al Ple,
"a ella només la feliciten"

Anònim ha dit...

El més important de la "reforma del casc antic" i que sembla que passa desapercebut, si més no en aquest bloc, és la greu destrucció de l'espai de les antigues peixateries, espai on s'ha comés un atemptat terrorista contra el patrimoni municipal, un bé del poble molt estimat, com ho és aquest, no mereixia una solució com la que han aplicat a l'espai. Malgrat poc a poquet va perdent els seus pocs indrets singulars amb el vist i plau dels veïns.

Anònim ha dit...

Jo m'estalvio els comentaris per no ofendre...

Anònim ha dit...

De cada alcalde en podriem posar un sobrenom, a l'actual li escauria "la transformer". Difícil ho tenen els joves d'aquest segle per esbrinar les empremptes del passat.

Unknown ha dit...

Jo no sóc de Malgrat, tot i que me l'estimo molt com a poble per diferents motius. Algú em pot fer cinc cèntims de què hi ha passat? Ah! per cert, i feu servir el terme "nucli antic", que "casc antic" és un castellanisme. Salut i endavant ;)

Anònim ha dit...

Ai noi
la última de la nostra alcaldessa
el que anomena reforma del nucli antic: terra de panots de formigó, destrossa de les peixateries, exaltacio de la font de coloraines de la plaça de missa, destrossa de les places...
etc etc
i no oblidem el fanal enmig la porta de l'ajuntament! ni les jardineres amb el terra en diagonal!
ja ho vuras quan vinguis...

Anònim ha dit...

ara vindran els de fora a dir-nos com hem d'anomenar el nostre patrimoni

Anònim ha dit...

Neus, digan's alguna cosa al respecte del "Malgrat Desperta", en el Ple ningú va obrir la boca,... no hi teniu res a dir des del vostre grup municipal? Ademés si no és d'ERC, del PPC, ni d'IC EUiA i des de l'equip de Govern s'han afanyat a registrar-lo, com és que tú en el teu blog personal, l'has linkat. És potser una WEB relacionada amb CiU?
Ho penjo aquí perqué a la Neus quan l'hi parles del Malgrat Desperta l'hi entra la fal.lera censuradora. Després parla de l'actual....

Anònim ha dit...

Pels que encara no ho sabeu el domini de Malgrat Desperta està registrat a nom de Cristian Ceballos Lopez, estudiant d’informàtica que formava part de la llista de CiU a Vilafant. És fàcil lligar caps, no?

Anònim ha dit...

Com sol passar el tema degenera...

Anònim ha dit...

http://www.jnc.cat/direccio_nacional.php

Anònim ha dit...

M'agradaria que prohibissin a ne'n Cod, com a tècnic responsable, que torni a fer i a dirigir un projecte a la nostra vila.
Al més tonto li donen un llapis.

Anònim ha dit...

I el més profund l'hi donen un teclat!!!

Anònim ha dit...

Si que és veritat que aquest home no n'ha fet ni una de bona: el gorro de la torreta, el tapiament de les portes de les escoles i la destrucció de les escales, etc. És una persona sense sensibilitat pel patrimoni local. No cal pensar gaire per deduir-ho.