14 de setembre 2010

Ombra per tots costats:

Fa poc comentàvem com el veí Palafolls enlluernava amb un pregó innovador i que hi vinculava tot el poble, mentre a Malgrat es suspenia aquest important tret de sortida.
Ara toca parlar, un any més, de com Santa Susanna es posa les piles durant les Jornades Europees del Patrimoni, i per Malgrat ni tant sols s'han anomenat.
Ens surt ombra per tots costats...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

De lluny som el municipi més ombrat de tota la mediterrània tot i ésser el menys arbrat de tots.

Anònim ha dit...

No t'enmoïnis "juanito" ja et tenen a tu, perqué els il.luminis amb la teva magna memòria històrica.

Anònim ha dit...

Sí, sort que n'hi ha de gent així que vom dius il.luminen el poble, si deixessim fer el que vulgues l'ajuntament no se on parariem. Recordo una entrada on comptavem les coses que s'han perdut a Malgrat, imagina't si ningú protestés.
Jo elogio i acompanyo la seva feina. I tu, si t'has de riure de la història no cal que entris en aquest blog. Oi Sentinella?

Anònim ha dit...

Fatxa intol.lerant!

Anònim ha dit...

PALAFOLLS dia 25 de setembre : 300 anys del forn de calç de can Borrell, passejada i visita comentada
PALAFOLLS dia 26 de setembre visita guiada i comentada al Castell de Palafolls

Anònim ha dit...

A la Alcaldesa, la Aubanell, la VEga y todos los que mandan no les importa para nada ni el patrimonio ni la historia del pueblo

Anònim ha dit...

I menos a tí, campeón!

Anònim ha dit...

Qui diu que al pregó de Palafolls hi ha poc pressupost? 20000 euros per un pregó és poc. I qui l'ha fet el Lip Dub? Hi ha hagut concurs públic? I la lletra, què passaria si a Malgrat la vostra alcaldessa fa una lletra on renya als veïns i els critica que es queixin? I per cert al Poble que tant admireu han elimitat els actes de la Diada, ofrenes, parlaments...res de res. Ai com uns enlluerneu, ingenus!

Anònim ha dit...

Elimina els actes de la diada perque palafolls es un poble democratic, al 12 d'octubre aqui no es celebra res, i a tots els pobles de catalunya hi ha partidaris de catalunya i partidaris d'espanya.

Anònim ha dit...

Per fi, un poble que elimina el chou de pallasos de la Diada, ja n'hi ha prou, a nes de xupar la sang del poble els hem d'aplaudir?