20 de gener 2010

Plaça de la Pagesia:


Aquesta imatge és de la Plaça de la Pagesia de Malgrat. Encara que curiosament el gronxador de la imatge no tingui seients no és el tema al que em vull referir. La qüestió és que al fons de la imatge podeu veure una espècie d'era de pedra amb una màquina al mig que sembla una sínia. Aquesta peça compta amb la mateixa sort que moltes de les que hi ha repartides pel poble, i és que no disposen de cap tipus d'explicació ni identificació.
Considerem que exposar només la peça no embelleix ni fa cap funció.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la raó des del castell

tort holdrem ha dit...

Pensa que això que proposes vol dir feina. I d'això en fugen com les rates dels gats.

Anònim ha dit...

on és aquesta plaça?!

Anònim ha dit...

Juanito!, presenta instància tu i les teves amigues i demaneu-ho.

Anònim ha dit...

Aquesta plaça es troba després de la de Fèlix Cardona anant cap al cementiri.

Anònim ha dit...

anònim de divendres 22 el que diu Juanito.
Vols dir que te interessa el patrimoni i el poble de Malgrat de Mar?.
ës tan pobre el teu comentari que em fas pena i tot.

Anònim ha dit...

Que ho firma el propi Juanito o el sentinella? Tu si que fas pena per la boca que tens i la teva xuleria prepotent.

Anònim ha dit...

En aquest poble, quan es titlla de desastre a l'ajuntament, per ignorància o incompetència, desseguida hi ha qui rebufa atacs personals. Això encara demostra més la pròpia incapacitat de gestió.
Estan al capdavant del govern per algun tipus d'afany que no és ben bé el de la millora de la població, potser és un afany econòmic que comporta la destrucció sistemàtica dels orìgens per establir uns vulgars detalls descontextualitzats, tot perque no sigui dit, i amb el mínim esforç. Ja cansa, que pleguin o que es reciclin, que bona falta fa


aloc

Anònim ha dit...

Aloc,completament d'acord, qualsevol tontet pot entendre que si l'Ajuntament recupera instruments,potser que hi faci constar una mínima explicació?però no,això no ho entenen,aleshores personalitzen i menystenen,quan,crec,que l'article de des del castell ha estat molt respectuós,simplemet posa de manifest el que resulta una acció reiterada.I el que és més insultant,és que les peticions de gent que en saben més que ells,per una simple qüestió d'estudis o especialitat,els hi rebufen.Però no perquè no siguin correctes o coherents,noooo!!!,ho fan per pur personalisme,simplement perquè no els hi agrada d'ón prové la crítica constructiva.Això se'n diu sobèrvia un dels set pecats capitals.Gent jove i gent amb ganes i sense necessitat de cobrar 6.000 euros al mes,feu un cop de cap,perquè sí necessitem un canvi,la fixació personal que tenen és insuportable.

Anònim ha dit...

Per curiositat, algú em podría dir de quin camp ha sortit aquesta noria ? Gracies.