10 de juliol 2009

Club Tennis Malgrat:

L'equip masculí del CT Malgrat va guanyar el Campionat de Catalunya Comarques 2009 en imposar-se per 3 a 1 en la final, al CD Terrassa H.
L'any passat l'equip es va quedar a les portes en caure en la final, però aquest any l'equip ha guanyat la prova. L'equip ha fet un paper extraordinàri, sense perdre cap eliminatòria. En la final les victòries de Sergio Martínez, Jordi Solé i Dani Ontiveros van ser suficients per sentenciar el campionat. L'equip el va completar l'Adrià Lozano. Com ja es tradicional l'equip va acabar a la piscina vestits. Precisament en aquesta final l'equip estrenava les noves equipacions amb el patrocini de RECUPERAT-ION SPORT.

Aquest és la quarta vegada que el CT Malgrat queda campió. La va aconseguir al 2004, 2005 i al 2006. Al 2007 no hi va participar i al 2008 va quedar sots campió. Amb la victòria al 2009 el club es pot considerar el rei de la competició, ja que de les 6 edicions de la prova, en 4 ocasions ha estat campió, una sotscampió i una no ha participat.
Equip: Jordi Solé, Dani Ontiveros, Sergio Martínez, Adrià Lozano, Hector Hormigo, David Massa i Cesareo Areales. Jordi Torrent i Xavi Quesada (Tècnics)