30 d’abril 2009

Emotiu 50è aniversari:

Gràcies per la notificació, sí que ens és d'interés.
Aquí la presento:


Potser seria d´interés pels seguidors de Des del Castell, conèixer que el passat diumenge, més de 130 escoltes de malgrat, de totes les generacions, van assistir al dinar de cloenda de la commemoració del 50é aniversari de l´Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau de Malgrat.

L´àcte va tenir lloc al Restaurant l´Estany, amb la presència de l´actual i antics caps d´Agrupament, conciliaris, l´Alcaldesa de Malgrat i la Regidora Aubanell i des dels escoltes més històrics fins als més petits que actualment viuen la seva experiència escolta.
Va ser una trobada plena d´emotivitat i retrobaments. Un bon nombre d´antics escoltes que actualment viuen lluny de Malgrat van aprofitar l´aconteixament per retrobar-se amb antics companys, amb els qui feia molts anys que no s´havien vist.
El grup Falsterbo Marí, va posar música i veu a l´àcte amb les cançons folk conegudes per tots i que tantes vegades haviem cantat al foc de camp o al cau.
Algú va dir que molta gent, molta, ha passat per l´escoltisme a Malgrat, per tant aquest moviment ja forma part de l´història malgratenca.
Avui mateix, bona part de la gent amb responsabilitats socials i polítiques del nostre poble, en ámbits culturals i associatius, van prometre en la seva joventut ésser fidels a la Llei Escolta.

Cordialment,

V.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja que s'anomena l'assistència de la Sra. Alcaldessa i la Sra. Carme Aubanell, també hi varen assistir els regidors d'ERC Sr. Josep Gelpí i Sra. Montserrat Verdura.

Anònim ha dit...

Ai que pasen llista!

Anònim ha dit...

ojo els d'ERC que són molt sensbles i es pensen que manen. I la Verdaguer no hi va anar o es que no li agraden els boyscouts?

Anònim ha dit...

Pel fet de rectificar una mancança en la informació, no pressuposa que "els d´Erc es pensin que manen", ni ser més suscebtibles que el propi autor de l´anonim de les 22:38.

Lamento que el meu oblit en escriure la primera notícia, hagi hagut de generar la raonable correcció de l´anònim de´l 01-05 a les 11:16 h i el no tan raonable escrit de les 22:38.

V.

Anònim ha dit...

No entenc aquest " tics i tecs " a mi em va semblar una festa molt maca hi que tothom va estar al seu lloc.

Anònim ha dit...

volem la llista sencera dels que van anar a la festa. a veure si esprés voten al PSC o ERC

Anònim ha dit...

Com diria el vostre jefe: Per favoooooooooor! Carod, ara si que t'has passat!