03 de gener 2008

Sense canvis suculents:

A Ràdio Palafolls, per variar, els polítics de Malgrat exposen les seves opinions.

Ara és el PP que demostra el poder dels diners, una absorció mental que ja es va fer clara des del primer moment de formar part del govern i els porta a dir coses tant estúpides i aclaridores pels qui ho escolten com: el nou projecte no aporta canvis. Doncs sí que en té algun: que si el voten es queden sense la picossada de peles que cobren per formar part de l’equip de govern (un bon canvi no?).

Com a Dr. Sentinella recepto la presència d’aquesta gent a una sola de les reunions de l’Arbreda. Potser descobreixen quelcom interessant. Ui! Justament cap d’ells hi ve!

Amb els vots de les persones que ara formen l’equip de govern (totes elles a consciència individual) se’ns arravatarà un tresor de la nostra història, un racó present a les ments de molts malgratencs; i tot davant dels nostres nassos, no d’amagat com ja s’ha fet altres vegades. La historia té la desgràcia de que un cop es destrueix ningú la pot tornar a crear, mai podrem gaudir i ensenyar el lloc que porta tanta càrrega física de vides que hi han passat. Es pot considerar un robatori? Sí, el patrimoni és cosa de tots, i si algú ens el pren només té un nom (com s’anomena algú que roba?).

Quantes coses haurà de perdre Malgrat fins adonar-se que ja no és res? Qui explicarà això als nens que amb il·lusió van defensar aquest espai i preguntaran per ell? (són els ara petits els que demà maleiran les destrosses d’avui)

Em sembla que som molts els que no volem veure desaparèixer res més de la nostra historia: que ens fa tant especials. I un grup de forans que són els que absolutitzen el poder (no escolten a ningú) a Malgrat crearan la mateixa amargor que s’escampa pels cossos, sensibles, capaços de percebre desgràcies històriques com la pèrdua de Can Campassol o la crema de l’església.

Gràcies! Us asseguro que la història del nostre Poble us recordarà.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic amb tu. Jo també n'estic fart!
Aconsegueixen encendre i això implicarà una revolta massiva. No van pas bé...

Anònim ha dit...

Comencem bé l'any! ja cal que fem una bona carta als reis mags de l'orient...una bona saca de carbó, i no de sucre precisament , per als nostres estimadíssims governants locals que s'ho han guanyat a pols!

Anònim ha dit...

aviat la riera nomes será fotus de record, record de aquells anys... igual que can campasol...

Anònim ha dit...

Tenim la oportunitat de que no sigui tansols un record. La postura passiva no porta a enlloc.
Podem lluitar sempre i quan considerem que l'objectiu és noble.

Anònim ha dit...

Això no es pot denunciar al SÍNDIC? amb la torre del castell va funcionar.

Anònim ha dit...

com? que fem més? ja esta tot dit amb la votacio de la vega....però no ens rendirem tan facilment...

Anònim ha dit...

Si vam començar enfrontant-nos a una opinió consignada per un grup de polítics majoritaris, ara també ens hi podem re-enfrontar.
Som molts més dels que es veuen.
No ens costarà res tornar a enfilar-nos!

Anònim ha dit...

En que piensan las acacias? -bis-

Esto llega al final,ya tenemos la sentencia de muerte firmada amigos. Sabemos que habéis hecho todo y más.Que habéis dedicado mucho tiempo,eso que las personas siempre decis que os falta.Nos llegaba toda vuestra fuerza a la riera.Por que estábais peleando por un trozo de vida,por eso luchais,por vida, eso es lo que no entienden.Ellos llevan su vida en el bolsillo y vosotros en el corazón -esa es la razón del no entendimiento-.
Gracias amigos por esos 130 dias de vida que hemos tenido de más gracias a vosotros. Sentimos la pena que sentiréis y la que sentiaran todos esos niños que no entenderan el porqué,el porqué,el porqué?.Alguien lo entiende?Hay un porqué?
Al menos nuestras queridas hojas que son nuestra alegria a la par que vuestra sombra no veran la muerte cuando nos tiren al suelo.
Pero por favor no quedaros quietos,Como dice vuestro amigo il "capo"La postura passiva no porta a enlloc
HASTA SIEMPRE,
LA NINFA DE LAS ACACIAS

Anònim ha dit...

Això passa quan certes gentusses confonen política amb prostitució i ho fan en nom del poble. Per mi tota aquesta gent no pertany al poble, son miserables passavolants i la nostra quota local vírica i miasmàtica. Son delinqüents i com a tals se'ls ha de tractar.

Anònim ha dit...

Sra. ANA VEGA RAYA , per les declaracions a| ràdio Palafolls, es creu que el votant del PPC, i el poble de Malgrat són ximples o idiotes, primer el mes de setembre vota que el projecte es quedi damunt la taula insinuant que no nasta conforme o dient que l'han amenaçada això són excuses per preparar el pacte PPC i PSC i votar a favor del primer projecte segons la seva nota de premsa amb l'excusa que per responsabilitat política perquè a la legislatura passada els seus ex companys ho havien votat a favor. Sra. VEGA tot això són excuses i mirar de sortir per on un pot amb mentides i mentides i potser et creus que l'electorat. És ximple els diners és els diners i Adv. no li importa gens ni mica la riera i de més coses del poble. Té sort que darrere té un bon equip d'assessors. torete, partagas i tots els altres esbirros. JA,ja ja

Anònim ha dit...

"Borinot" crec que el Sentinella, al nomenar-los "forans" també considera que els qui manen tampoc formen part d'aquest Poble (i ho dic com ell, en majúscules, perquè és una paraula que ho ha de portar).
I també com "il capo" i la "ninfa" crec que la passivitat només porta l'aprofitament per part dels monarques, que ells no són passius i ataquen la nostra sensibilitat. No podem atacar nosaltres? No hem estat prou cívics anant per les bones? Ningú recorda el que se li feia a l'alcalde Aldea per voler enderrocar Can Campassol? I no va ni denunciar-ho, cosa que a nosaltres ens fan pel fet de ser passius!
No anem bé, ni ells ni nosaltres.

Anònim ha dit...

Aixo que dic es perque els del PP es diuen molt cristians.Judes va vendre per unes monesdor al seu rei(Jesus),voste o fa per 24.000 eurus.Una vegade mes els picapits,demostren com compren i venen las conciencies,Deu meu,pregen,cuan nomes tenen per Deu el diner i ban dient deu meu paga que em venc.Aixi es canvien de deu els fariseus.
Tambe i a una dita que diu, roma no paga traidors.

JG

Anònim ha dit...

Proposso Vaga General a Malgrat dia 7 i manifestació.
Paquito

Anònim ha dit...

Manifestació, m'hi apunto.

Anònim ha dit...

Una jugada politica de primer ordre,mai millor dit,per part de l'ala politica mes extremista del partit PP local,i veneida per els de dalt.La autoanomanada la mes llesta,la Conxita ,la caigut a la trampa.
Pero, no cregi la Vega que riura massa tems aquest idili.
Nefasta es la presencia d'equest aquip de govern en el consistori.

Un ciutada