09 de gener 2008

Declaracions contundents a RP:

Alcalde de Palafolls.
Carles Tagua.
Felicitats per les 7.000 visites blog de RàdioPalafolls!

12 comentaris:

Montse ha dit...

Penso que en Tagua ha fet bé de dimitir, però hi ha algú al PP de Malgrat encara?.
Perquè pel que llegeixo tothom en vol marxar, només quedarà la Sra. Vega?

Anònim ha dit...

la conxita hauria d'escoltar més opinions mateixes del seu propi partit. he vist que en parlen a la pàgina web d'erc de malgrat. esquerra.cat/malgratmar

i que en tagua hagi dimitat just en aquest moment, és una clara demostració que està en contra del que fa la vega en aquest tema!

Anònim ha dit...

No le hagais muchos elogios a Tagua, porque el pacto lo ha negociado él personalmente desde el principio. ¿De que sino va a pactar la conxi con la vega? Lo que pasa es que al Tagua no le conviene gastar su imagen i quiere poder salir por la calle. El trato con la Vega es tu te quedas y aguantas el chaparrón tres años que como nadie puede verte y no vas a volver a presentarte a unas elecciones no pasa nada. Luego me presento yo como el "poli bueno" y aquí no pasa nada. Si de verdad està en contra de lo que hace su partido que devuelva el carnet.¿por què no lo hace? Porque el PP de Malgrat tiene mucho cuento, y el pacto PP PSOE es pa siempre. besitos.

Anònim ha dit...

doncs potser tens raó, anònim de les 13 h.

Anònim ha dit...

al del terser comentari, per qué no em llegeixes a mi la mà, a veure què faré jo d' aquí a 3 anys?

Anònim ha dit...

sempre pensaba que en Tagua servia per la politica i que era una persona honesta i responsable, per aixó em preguntaba que hi feia en el pp, avui he tingut la resposta, has fet bé, noi.

Anònim ha dit...

l'equip de govern de Malgrat (PSC-PP) comet irregularitats al finançar l'enviament de postals de Nadal a nom del Partit Popular, l'acció és motiu de denuncia. Avui són 70 euros, demà quan?

els grups a l'oposició què pensen fer?

Anònim ha dit...

els grups de l'oposició ja ho han dit al ple. crec que han defensat bé les idees que volíem transmetre. ara hem d'intentar que l'aca aturi aquesta barbaritat.

Anònim ha dit...

Primer recordar que l'alaclde de Palafolls ha escapsat mitja muntanya per tal que s'edifiqui el nou parc logístic de Inditex que donarà feina a molta gent de l'Alt Maresme. Entre d'altres coses.
Després recordar que altres grups municipals han fet el mateix que el GM del PP a Malgrat de Mar a l'anterior legislatura i ningú ha dit ni mu.

Anònim ha dit...

maria segons tú les persones honestes i responsables no són del p.p. jo et dic que si que ni han, però no estan en aquet grup d´ara, i lo del tagua que molt maco de care a la galeria,millor no parlar-ne

Anònim ha dit...

Judit-Montse Martínez... que se' t veu el llautó criticant en Tagua....! perquè no lia rrives ni a la sola de la sabata. Montse, on ets,. tju si que hu tens bé, ben amagadeta i anar disimulant com si no existisis...al menos en tagua dona la cara, com sempre, i no com tu que també eras regidora delñ PP i t' amagues

Anònim ha dit...

el punt diari diu ::::

dissabte, 12 de gener de 2008
>
Maresme. El PP de Malgrat diu que la dimissió del president local no és a conseqüència de la crisi de la riera



T. MÁRQUEZ. Malgrat de Mar

El PP de Malgrat de Mar ha estat en l'ull de l'huracà els darrers mesos a causa del conflicte de les obres de canalització del tram de Can Feliciano de la riera. L'única regidora, Ana Vega, ha estat clau per decantar l'aprovació d'un dels dos projectes que hi havia sobre la taula. Un pacte recent amb el govern del PSC i el suport a la proposta inicial que la pressió veïnal havia aturat l'agost passat són els darrers episodis que han afectat el partit, però no han estat els únics. Durant el ple de dijous es va fer pública la dimissió del fins ara president de la junta gestora i exregidor, Joan Carles Tagua. El secretari general del PP del Maresme, Lluís Tejedor, va confirmar ahir la renúncia al càrrec de Tagua i va avançar que ja s'ha transmès al comitè executiu de Barcelona el nom de la persona que l'ha de substituir. «Estem a punt de resoldre la situació i garantir una nova direcció del partit a Malgrat», va precisar. Tejedor va desvincular la marxa de Tagua de la crisi de la riera. «En la seva carta de dimissió hi diu que ho fa per motius personals, no per desavinences amb el grup», va puntualitzar. En unes declaracions a Ràdio Palafolls, Tagua va assenyalar la preferència pel projecte alternatiu de la riera.

Lluís Tejedor manté que tant en la decisió del pacte amb el PSC com en el vot sobre el projecte de la riera «Ana Vega ha tingut el suport del partit i de la majoria de membres de la junta gestora». «Crec que l'episodi ens ha reforçat, perquè no hem rebut cap baixa i sí, en canvi, 42 altes més de militants», va explicar el secretari general.

El PP de Malgrat ha viscut importants sacsejades els darrers mesos. El nou candidat a les eleccions, Miguel Muñoz, va plegar per desavinences amb la direcció local i va ser substituït per Ana Vega. Poc després, era el president local, Ramon Martínez, qui dimitia del càrrec i obligava a activar una junta gestora.