16 de juny 2008

Cobrar o ser de Malgrat? Tu tries:

Realment impactant la senzilla reflexió que ens presenten les barrakes de Malgrat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentinella, per informar primer cal contrastar. Flac favor fas en aquest cas.

Anònim ha dit...

ostres, pobre sentinella; només es limita a reproduïr l'informació apareguda en un altre bloc --el bloc d'un mític músic local (ell mateix, amb el seu grup, patrimoni d'interés municipal). la oinformació diu que els grups locals no cobren per tocar i els forasters sí.

Guaita: és veritat això?, aquesta és la questió

Anònim ha dit...

ser de bona ma que aixo no es exactament aixi, a ki hi ha un mal entes

Anònim ha dit...

el que passa és que a vegades els més crítics amb l'administració pública i local es pasen el dia intentant xuclar de la mamella. Si ploren molt al final ho aconsegueixen.

Anònim ha dit...

Aquesta festa de barrakes es coorganitza amb els joves de Malgrat i són els joves qui han escollit els grups per actuar a Malgrat durant les festes.

Toni Hernàndez ha dit...

Anònim de les 19:00: no he intentat mai xuclar de la mamella de l'administració pública i local, ni he anat mai darrera de ningú per tal de fer-ho. I qui ho sap, ho sap. I qui no, és que no ho sap. I de plorar per aconseguir-ho, res de res. No tocarem i punt. I el que denuncio no és això, sinó aquesta manera de fer segons la qual els calés s'acaben quan és l'hora de triar els grups de casa. I això s'ha de saber. Encara que em costi haver-me de sentir a dir que tinc enveja i no sé què més (llegiu els comentaris en el meu bloc: hi ha de tot i força). Sentinella: gràcies per l'enllaç.

Anònim ha dit...

Tots sabem com funciona malgrat. Trist que es facin barraques i un dels nostres grups de música més coneguts no hi participi.
On ens hem de veure!

Anònim ha dit...

hi ha mes grups en el poble a part dels serrandez, i tot que porten tocan mes temps k els ells mai han tocat a malgrat. Si aquest any no toquen pot ser tenen l'oportunitat de que toquin l'any següent.

Anònim ha dit...

Ei anònim de les 19:00, jo ja em pensava que hi havien coses rares a l'Ajuntament (amiguismes, enxufats, ...) però gràcies per acabar-ho de ratificar: "a l'Ajuntament se li xucla la mamella", gran expressió i molt descriptiva del que està passant i incrèduls com jo encara no s'ho acabàven de creure. Em queda un dubte: quina mamella de qui de l'ajuntament, perquè si no tinc malentés l'ajunatment és de tothom, així doncs, amics amigues, parents i parentes, enhorabona per ser "uns dels escollits, normalment repetitivament i amb certa relació entre vosaltres" per poder xuclar de la mamella !!!

Anònim ha dit...

aquest anònim que sap de bona ma que aixo no es exactament aixi,
li diria que ho expliqui.
Tambè m'agradaria saber quants calers costen el grup o grups de fora?

Anònim ha dit...

els preus no són aptes per a cardíacs

Anònim ha dit...

els joves han escollit els grups? quins joves? el fill de l'alcaldessa i 4 amics? quants anys tens Marti? encara et fan descompte al super3?