11 de desembre 2007

12 del 12 a les 12:

M'acaben d'informar que els set encausats han rebut l’absolució total.

Ara bé, demà és la reunió amb l’A.C.A., què decidiran? Serà demà dia dotze a les dotze del migdia.

Serà tot bones notícies? Esperem que sí!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots! a veure si ara, després de llegir el que diu el jutje, s'ho repensen el PSC. Que es faci arribar la sentència al PPC perquè vegi el què ha dit el jutje, que demà venen els de l'ACA.

Anònim ha dit...

moltes felicitats a tots, no podia ser de cap altre manera. És tan opurtuna aquesta sentència, demà ve l'ACA, ha de ser el primer que vegi. Felitats a tot el poble.

Anònim ha dit...

Per tant, l'atestat de la policia era fals... Qui pagarà per la falsedat de l'atestat de la policia? Quedarà impune la policia de malgrat per dir mentides? Ens podem permetre el luxe de tenir una policia que menteix? Només se m'acudeixen paraules lletges i gruixudes contra la policia. Tinc por de la policia del meu poble que es capaç de redactar atestats segons el vent que bufa. SUSPENSIÓ DE SOU I FEINA!

Anònim ha dit...

Mireu la sentència judicial al blog de l'Arbreda:
http://arbreda.blogspot.com/2007/12/la-justcia-ha-sentenciat.html

Anònim ha dit...

la sentència és ben clara. que s'ho faci mirar la conxita i companyia

Anònim ha dit...

Anna vega, què hi dius? votaràs a favor del projecte alternatiu? vols més raons?

Anònim ha dit...

Hola amics,
Vull afegir un parell de comentaris. Primer felicitar-nos tots plegats per la gran lliço de civisme que el nostre Malgrat ha donat. Organitzant-se per aconseguir que la veu del poble s'escolti, malgrat els grans taps a les orelles que tenen segons qui.
I segon, i en la línea d'un altre blogler, en quin estat de credibilitat queda la policia local? Tots els agents estan facultats per actuar de igual manera... dient mentides? Tant pobre d'esperit i d' integritat professional té la nostra policia local que no sap enfrentar-se a la veritat? Actuan covardament, el servei de seguretat al municipi que ofereix el cos no queda gens ben parat.

Anònim ha dit...

Certament tens raó, aquesta gent de la policia tindria que fer un comunicat demanant excuses pel seu incívic comportament al haver fet un atestat totalment falsejat dels esdeveniments el dia de la tal·la d'arbres. Fora convenient que es rentessin la cara ben neta per evitar suspicàcies ciutadanes de futur.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots!! Als encausats i als advocats! A veure que diuen ara!

Anònim ha dit...

ei, què tal demà a les 12h a l'ajuntament?? necessitem el suport de molta gent! anna vega, reflexiona!!

Anònim ha dit...

Encara no es sap res???????????

Anònim ha dit...

A caso estaís intentando presionar a Ana Vega en la decisión de su voto? No es el PP de Malgrat de Mar un partido soberano que puede decidir su vot por si solo con sus militantes y simpatizantes? Dejad en paz al Partido Popular de Malgrat de Mar que cuando os interesa bien lo llamaís pero por lo demás no os importa y más bien lo poneís de vuelta y media.

Anònim ha dit...

Perdona simpatizante del PP, presionar a la Sra. Vega és ofercer-le una cartera "inventada" y un sueldo de 24.000 euros. Com es diu en català "no venguis gat per llebre" que aquí tots coneixem quina ha estat la "presió" i qui ha estat voluntàriament "presionada". Ai!! però perdó d'aquest intercanvi mercantil revestit de funció pública en diuen "política" i lo nostre és presió, se les busquen totes aquestes dues dones.

Anònim ha dit...

que ha venido ha hacer Dolors Montserrat en Malgrat?