11 de març 2011

1000 entrades:

MOLTES GRÀCIES a tots els que heu seguit aquest projecte!
Gràcies per haver seguit aquestes 1.000 entrades, i per haver realitzat més de 15.000 visites al blog!
Esperem que hagi estat de profit per tothom!
Adéu!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentinella, no pots fer això d'abandonar el projecte a la brava i sense haver assolit el segon objectiu del blog. Si el primer objectiu és la difusió de la cultura patrimonial local, el segon, per poder donar la feina per feta, tindria que ser aconseguir fotra fora a tot aquest col·lectiu de polítics oposats a qualsevol bri de cultura patrimonial que es perpetuen al nostre poble sense cap altre objectiu que la parasitació constant del teixit social i duen per bandera els colors de la ignorància.
Moltes gràcies! trobarem a faltar i molt les teves aportacions.

Anònim ha dit...

ILU!

Anònim ha dit...

has deixat un bon llegat.
Esperem que molta gent hagi canviat el seu punt de vista de molts temes. A més, esperem que molts vegin com Malgrat sí té patrimoni.
Gràcies a tu!

Anònim ha dit...

Però xq et despedeixes? què t'ha passat? Cada cop + un poble silenciat!

Anònim ha dit...

Gràcies per tot Sentinella!
I no se perquè però em sembla que no podràs evitar ser sempre el Sentinella.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uJYERTVDCr4

Anònim ha dit...

Ja es veia que últimament no tenies gaire temps per dedicar-hi.
Tot i això entrava sovint per veure què ens deies. Sempre interessant.
Omplies un buit evident en el poble.
Gràcies!

teresa ha dit...

Aquest blog ens ha ajudat a fer memòria del que teníem i hem perdut però sobretot ens ha redescobert el que encara tenim i podem valorar, preservar i gaudir-ne.
Gràcies Sentinella per tot el teu treball, et trobaré a faltar.
Teresa Verdaguer

Anònim ha dit...

El blog de la Neus Serra i del Malgratot censuren comentaris. Cada cop més un poble silenciat!

Anònim ha dit...

Pots recorre al Butlletí municipal de l'ajuntament i per ser tu qui ets, segur que te'ls publiquen.

Anònim ha dit...

I tu en el Som-hi que de ben segur que et feràn cas.

Perdoneu però algú ho havia de dir! ha dit...

Neus Serra! Torno a recordar-te i per tal que no em censuris, que el tema del pavelló vell és un tema que està sobre de la taula i no pas en un calaix. Enrecorda't que en un dels últims plens es va fer referència que s'havia d'actuar però que primer calia saber que s'hi havia de fer atenent a totes les necessitats.
T'ho dic aquí, perqué últimament tens el dit molt fí i esborres els comentaris que no t'interessen en el teu mega-hiper-super-blog de la més xuli.

Anònim ha dit...

Perquè s'autoanomena "Perdoneu però algú ho havia de dir!" o "Nosokomio", camuflant la seva identitat, quan en realitat i tothom ho sap es tracta de la Campoy?
És molt lleig estar inspeccionant blogs en horari de treball quan el poble et paga per estar solventant problemes, o no en tens cap de problema per resoldre? Si és aquest el cas et donaré una idea, pots dedicar-te a tapar forats i asfaltar carrers del poble ja que està tot fet una merda, o esperes novament, com es habitual en tu i els teus, fer-ho la setmana abans d'eleccions?

Anònim ha dit...

Però la Campoy no està fora de Malgrat aquests dies?

Anònim ha dit...

Lleig que obriu aquest debat en aquest post de despedida. Lleig pel Sentinella.

Per part meva, moltes gràcies per la tasca que has fet. Malgrat no s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Nosaltres SSOM seguidors d'aquest blog des dels nostres inicis, ens sentíem molt identificats, tant per les nostres finalitats i objectius com per ser pobles veïns.
Us trobarem a faltar.

SSOM
Santa Susanna Orígens i Memòria

Anònim ha dit...

Joan (ara ja et podrem dir així). Gràcies per tantes informacions i iniciatives. A mi, que m'interessa professionalment el món del patrimoni i no sempre puc seguir al dia l'actualitat del nostre poble, el teu bloc m'era d'una utilitat sobresortint. Era divertit d'entrar-hi des de qualsevol lloc d'Espanya o d'Europa i explicar als amics forasters que m'estava posant al dia de (per desgràcia) els problemes que el nostre ajuntament provocava, una i altra vegada en matèria de patrimoni cultural i natural. M'agradaria que t'hi repensessis, si tu calles perdem qualitat d'informació i deixem de seguir una veu lliure del dictat. A més, t'en vas en mal moment: veig que Malgrat ha comprat el llegat Cardona per un preu que sembla exorbitant per aquests moments de precarietat (pensa que els Centelles demanaven el doble, però per fotografies que són pures obres d'art i que tenen un valor informatiu mundial). I, sobretot, pensa que marxes sense que la teva torre del castell hagi recuperat l'aspecte que li correspon segons la llei que l'alcaldessa hauria de respectar.
Però tens tot el dret a buscar noves aventures. Et dono les gràcies per la magnífica feina realitzada. A veure si apareix un relleu ! --i a veure si el dia 22 de maig cau l'estaca !

Joan Bosch

cigro negre ha dit...

Una llàstima que ens deixis...

Anònim ha dit...

AQUÍ HI HA MOLT DE MARRO!, O NO, PERÒ:

Perquè és un dels secrets més ben guardats per l'ajuntament el preu parcial que han pagat ells i la Diputació del llegat de F. Cardona?
Algú pot posar-hi llum al tema?
Encara resultarà que nosaltres només tenim en propietat les plomes. Aquesta opacitat informativa al respecte em fa témer el pitjor.

Anònim ha dit...

Jo diria que la llum no la veus mai. Ets com els talps, sempre vivint a les fosques, com el Golum. Sempre ho veus fosc!

Anònim ha dit...

Doncs atreveix-te tu valent/a a fer-nos la llum sobre el tema o et cauria la cara de vergonya de saber-se en què gasta o no gasta l'ajuntament els diners del poble.
Mira que en sabeu de manipular la informació. No és gens estrany, porteu trenta anys fent-ho amb magnífics resultats i encara no en teniu prou.

Anònim ha dit...

Gràcies per tot Sentinella.
Desde la cadira de casa meva vaig poder seguir tots els actes de les manifestacions de l'arbreda, he fet viatges a un Malgrat que ara no es veu, he estat al dia de les trastades del govern local, i tantes altres coses que d'altre manera no podria.
Jo crec que sí has assolit els teus objectius, entenc que aquests eren posar una espurna de llum als ulls de molta gent, i, així, poder veure-hi més clar.
Ets una persona de una gran sensibilitat i has volgut encomanar-la. I jo t'ho agrairé sempre.
Tampoc puc evitar lamentar que hi hagi una finestra menys a la blogesfera malgratenca.
Gràcies, i no et dire adeu.

Maria ha dit...

És una llàstima. Feies una molt bona feina. Fins i tot jo m'he apuntat a la febre blocaire!:

http://mariagelpimoya.blogspot.com

KEEP UP! I MOLTA SORT! I no triguis a tornar!