23 de febrer 2011

Obres noves:

Notícies de dues obres noves:
Delta Tordera
Torre de la Vídua Sala - Arxiu Municipal

Aprofito per felicitar a tots els membres de la Plataforma Salvem la Torre de la Vídua Sala. Tal i com no crec que es digui a cap mitjà oficial, és gràcies a ells que conservem aquesta joia. Gràcies de nou!

18 comentaris:

Teresa Verdaguer i Massó ha dit...

Gràcies a les persones de la “Plataforma salvem la torre de la Vídua Sala” es va donar un impuls importantíssim per la compra de la torre perquè quedés en propietat del poble de Malgrat. Aquesta empenta sumada a la feina d'alguns grups municipals ha fet que diumenge vinent puguem recuperar la torre de can Serra, per gaudir-la els malgratencs i malgratenques i la gent que ens visita.

Anònim ha dit...

També donar les gràcies a les persones de la "Plataforma Salvem la Riera",........

Anònim ha dit...

Home, ara parlem de la TORRE

Anònim ha dit...

Voluntat política i després en parlem de plataformes.

Anònim ha dit...

Clar que sí!
encara que no es digui el principal mèrit és de la plataforma, sinò ara hi hauria un geriàtric allà mig.

Anònim ha dit...

Tot depén de la perspectiva com es vegi tot. N'hi han que no defensen quelcom, si no que el que intenten és treure'n un rèdit electoral a tota costa, fins i tot canviant l'opinió.
Com per exemple: Tot i que és bla, bla bla ,.......Però per tocar els collons, s'ha de reformar perqué els altres també el voler reconstruir i s'ha de quedar com a patrimoni municipal, nosaltres no serem menys ni ens quedarem a la cua.

Anònim ha dit...

Parlem d'incompliment del deure de conservació de béns catalogats que cap polític va denunciar a la Generalitat i la Plataforma sí.

Anònim ha dit...

Important això últim.

Anònim ha dit...

Alhora recuperem història per alguns desmemoriats que encara dubten,ja no del paper,sinó de l'esforç dut a terme per la Plataforma:

Cal remarcar l'expedient de ruïna que va instar la propietat, justament després de la demolició del Bombai i que resol la Generalitat:

http://torredecanserra.spaces.live.com/default.aspx?sa=130037502

Anònim ha dit...

Núria, tranquila no t'exaltis que no és bó pels nervis! Aquí hi guanya tothom, el poble i això ens ha d'unir i no pas buscar ara maranya, en si tu no vas fer, o si jo vaig ser el primer de,.... tant se val, ara ja ho tenim i hem de gaudir-ho per molts anys el poble de Malgrat.
Enhorabona tothom!

Anònim ha dit...

No crec que aquí ningú s'exalti,s'han fet comentaris que tu atribueixes a un nom,si el saps posa el cognom també,referent a aquest comentari:Voluntat política i després en parlem de plataformes.
dijous, febrer 24, 2011.I ningú ha posat en dubte que l'esforç fos de molts,tu,amb aquest comentari,sí.

Anònim ha dit...

Perquè la gent quan no sap què dir parla de nervis,de
til.les,valerianes,..quina poca elegància,renoi,oi?

Anònim ha dit...

Gràcies a la Plataforma salvem la torre de la vídua sala i aquells grups polítics que van treballar-hi!! ara el poble podrà gaudir de la torre restaurada!!! Els fets són els fets, i si va succeir així no entenc perquè alguns comentaris volen ara trasgiversar la cronologia, ja cansa. Després l'Ajuntament la va comprar i restaurar, i ara en podem gaudir-ne tots. Llàstima que una part de la torre sigui destinada a l'Agència tributària, hagués preferit que se'n fes un altre ús. Ara però, toca felicitar-nos!!!

Anònim ha dit...

Dóno les gràcies a la Plataforma per haber lluitat per aquesta Torre de manera altruista,en quan als polítics,van fer la seva feina,el que havien de fer.

Anònim ha dit...

Ésclar, gràcies a la plataforma ara tenim aquesta torre restaurada. Sinó, ara hi hauria un bloc de cases o un geriàtric.

No ho oblidem, la història futura recordarà el nom de la plataforma encara que ara es vulgui amagar.

Anònim ha dit...

Gràcies a la Plataforma s'ha trobat un munt d'informació històrica que no teníem. Aquesta informació resta a l'Arxiu, per si algú ho vol consultar.
Molt important això també.
La informació ens fa menys ignorants.

Anònim ha dit...

Si no hagués estat per la Plataforma la torre estaria a terra q ningú en tingui cap dubte, de la mateixa manera q no ens queda res d la fabrica de l'aigua, la torre del castell està com està i un llarg etcètera que no s'acabaria mai. Felicitats a tothom, i tots molt contents, però no confonguem les coses, sense la remor, les denuncies i la tocada de cullons de la plataforma, ara hi tindríem un geriàtric al mig del carrer de Mar.

Anònim ha dit...

Visca la Plataforma i la feina que van fer pel poble de Malgrat!!!!!!!