29 de juliol 2008

08380: La bola retorna cada any:

T.B.R. m'envia una curiositat de la festa de la petan... Major!, cada any les queixes i crítiques van en la mateixa línia però sembla que no s'inmuten i toca emmerdar-se altre cop en una festa on només uns pocs es senten representats i viuen la Festa Major (que val a dir que de Festa Major ja no en té gaire per a ningú, les festes de veritat es celebraven abans, ara són telons de fons per fer-nos callar, la gent no viu un dia festiu amb la intensitat i participació d'"abantes", una pena que tota persona gran pateix "-Abans sí que eren festes i no això d'ara!").
Que quedi clar que la crítica no va dirigida al fer molta petanca, sinò al no fer altres coses (No és així T.B.R.?). Els programes de Festa Major ara són fulletons tristos i paradoxalment plens de colors. Què hi podem fer els malgratencs? De qui és la culpa?






7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que te la petanca que no tingin altres esports? Un bon grapat de vots potser... no ho entenc disposem d'una marevallosa platje que mes d'un poble voldria tenir... no ho entenc volei platja, futbol platja, handbol platja... no ho entenc els balls de festa major i altres esdeveniments els fan dins un pavello esportiu que no hi han envelats per posar a la sorra? ....no ho entenc algu ho enten?

Eduard

Anònim ha dit...

Si organitzen tantes coses potser és perque tenen un recolzament econòmic.

Anònim ha dit...

La del manojo de rosas pepoeistas i la mare que els va parir. Han matat la festa i els barruts ens demanen il·lusió i participació. Tota aquesta colla d'arlots i celestines governatives han convertit la nostra festa a la categoria de prostitució.

Anònim ha dit...

Pervertits culturals és la paraula.

Anònim ha dit...

Pervertits culturals és la paraula.

Anònim ha dit...

Pervertits culturals és la paraula.

Anònim ha dit...

Que calleu tots.
Ja podeu anar a Can Rota a comprar boles de petanca, pero ja!