19 de novembre 2008

Alegria en el tennis malgratenc:

EL MALGRAT SOTS CAMPIÓ DEL D'ESPANYA DE TERCERA EN CAURE A VALLADOLID

Els Vallisoletans es van imposar per 6 a 3

Els pronòstics es van complir i el CT Valladolid 2006 es va imposar en la gran final de tercera. Un matí fred i ennovulat, en unes pistes dures va ser l'introducció dels quatre primers partits de l'eliminatòria. Els quatre van acabar en victòria dels castellans. Una llosa que va pesar sobre l'equip. Els dos següents partits el Malgrat va guanyar, Jordi Solé i Sergio Martínez van imposar-se amb un gran tennis. S'arribava als dobles amb la necessitat de guanyar els tres dobles, cosa quasi bé miraculosa tenint en compte les baixes del nostre equip. Així doncs els seu dobles número 1 va guanyar al nostre amb claredat, cosa que va fer inútil els partits igualadíssims dels altres. Així doncs el Valladolid es va proclamar campió de Tercera.

L'equip: Jordi Solé, Adrià Lozano, Sergio Martínez, Marc Monje, David Souto i Antonio Rico. Staff tècnic: Xavi Quesada i Jordi Torrent

L'EQUIP HA FET HISTÒRIA

Aquest sots-campionat ha estat una fita històrica del nostre club. L'ascens a segona ens col·loca entre els millors clubs del tennis Nacional. Moltes gràcies a tots els jugadors per la seva entrega, al tècnics i als socis i afició pel seu incondicional suport.